Certifikata

Certifikatat dhe Akreditimet

Albsteel Papmetal Albania Metal

Për të qëndruar në krye të inovacioneve metalurgjike, ne investojmë vazhdimisht në kërkimin dhe zhvillimin dhe
gjithashtu ndjekim standardet më të forta të industrisë.

Allegato 0474-CPR-1815

Annex to Certificate of Conformity of the Factory Production Control

CE Certificate 0474-CPR-1815

Certificate of Conformity of the Factory Production Control

Certficate IQNet - ISO 14001 - PAPMETAL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for PAPMETAL SHPK

Certificate IQNet - ISO 9001 - ABSTEEL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for ALBSTEEL SHPK

Certificate IQNet - ISO 9001 - PAPMETAL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for PAPMETAL SHPK

Certificate RINA - ISO 9001 - ALBSTEEL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for ALBSTEEL SHPK

Certificate RINA - ISO 14001 - PAPMETAL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for PAPMETAL SHPK

Certificate RINA - ISO 9001 - PAPMETAL shpk

CISQ/RINA has issued an IQNet recognized certificate for PAPMETAL SHPK

Ndërtojmë Metale Cilësore

Kur punoni me ne, ju fitoni akses në një pasuri njohurish, ekspertizë dhe një përkushtim ndaj inovacionit që do të lartësojë projektet tuaja.