Rreth Nesh

Burimi juaj i Besuar për Metalet
Albsteel Papmetal Albania Metal
Historia Jone

Albsteel & Papmetal, me mbi 20 vite eksperiencë në sektorin e çelikut në Shqipëri, është grupi më i madh në rajon, i specializuar në prodhimin e seksioneve të zbrazëta të nxehta, të ftohta dhe të galvanizuara, fletë çeliku, fletë trapezoidale, llamarinë betoni, U-C-Σ profile të hapura, panele sanduiç etj.


Përveç gamës sonë të prodhimit, Qendra e Shërbimit Metal Albsteel ofron një gamë të gjerë produktesh çeliku, si kënde të barabarta, shufra katrore, të rrumbullakëta, trarë H&I, kanale U, etj.
Zonat e prodhimit dhe stokut janë ndërtuar në një sipërfaqe totale prej 70,000 m2, nga të cilat 35,000 m2 janë një zonë e mbyllur dhe e mirëorganizuar për pozicionet tona të prodhimit dhe stokut.
Seksionet e zbrazëta prodhohen në fabrikën e Papmetal dhe janë ekskluzivisht të disponueshme për Albsteel.
Prodhimi ynë përfundimtar është mjaft cilësor, falë makinerive tona të prodhimit italiane dhe gjermane, të pajisura me teknologjinë më të fundit.
Ofrojmë shërbime të ndryshme, si prerje, prerje në gjatësi, konservim metali duke përdorur teknikën e rërës, veshje me primer etj.

Kapacitetet Prodhuese

Kapacitetet prodhuese i kalojnë 75,000 ton/vit. Produktet e çelikut janë në përputhje të plotë me standardet e Komunitetit Europian.

1 ton/vit
Synimi Yne
Qëllimi jonë është të vazhdojmë të jemi…

Përveç ofrimit të cilësisë më të lartë dhe shërbimit më të mirë të mundshëm, qëllimi ynë është gjithashtu të ndërtojmë partneritete solide me partnerët tanë global.

Ne mbështetemi te ekipet tona që janë shumë të aftë për të ecur drejt këtij qëllimi dhe në besimin tonë të ndërsjellë në misionin dhe vizionin e kompanisë.

Fokusi ynë është zgjerimi i markës shqiptare të çelikut “ALBSTEEL” në tregjet e huaja dhe ndarja e vlerave tona me partnerët tanë. Ne eksportojmë në shumë vende të rajonit të Ballkanit dhe Evropës, si:

Kosova, Mali i Zi, Serbia, Maqedonia e Veriut, Greqia, Italia, Gjermania, Holanda etj.

Hapesirat Tona

Ambientet tona shtrihen në një sipërfaqe totale prej 70,000 m2 dhe përbëhen nga një sipërfaqe e mbyllur e mirëorganizuar 35,000 m2.

Produktet e çelikut janë në përputhje të plotë me standardet e Komunitetit Evropian. Kompania jonë është e certifikuar për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë sipas standardeve ISO 9001-2015, për Sistemin e Menaxhimit të Mjedisit në përputhje me standardet ISO 14001:2004 dhe Markën CE. Linjat e prodhimit janë nga Italia dhe Gjermania, duke përfshirë një teknologji të lartë dhe prodhim me cilësi të lartë. Për të rritur standardet tona, ne kemi edhe një qendër për trajtimin e sipërfaqes së metaleve, në të cilën ofrojmë shërbime të ndryshme, si Sandblasting, Veshje Primer, Prerje në gjatësi etj. , Llamarinë, Llamarinë Betoni dhe Profile të hapura U-C-Σ. Gama jonë e prodhimit synon gjithmonë zgjerimin dhe ofrimin e cilësisë më të mirë për tregun e gjerë.

Ndërtojmë Metale Cilësore

Kur punoni me ne, ju fitoni akses në një pasuri njohurish, ekspertizë dhe një përkushtim ndaj inovacionit që do të lartësojë projektet tuaja.