Produktet dhe Shërbimet

Produkte dhe Shërbime të Shkëlqyera

Albsteel Papmetal Albania Metal
Produktet Tona
Çdo hap i proçesit tonë të prodhimit është projektuar dhe ekzekutuar me përpikëri për të siguruar që klientët tanë të marrin produkte metalike me besueshmëri dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme.
Albsteel Papmetal Albania Metal
Llamarinë Çeliku
Albsteel Papmetal Albania Metal
Profil Çeliku Ele Barabrinjëse
Albsteel Papmetal Albania Metal
Trarë Çeliku
Seksione të Zbrazëta
Albsteel Papmetal Albania Metal
Profile U-C-Σ
Albsteel Papmetal Albania Metal
Llamarinë Betoni
Albsteel Papmetal Albania Metal
Llamarinë
Albsteel Papmetal Albania Metal
Shirita Çeliku
Albsteel Papmetal Albania Metal
Profil Çeliku Lama
Albsteel Papmetal Albania Metal
Profil Çeliku Katror
Albsteel Papmetal Albania Metal
Profil Çeliku Rrethor
Albsteel Papmetal Albania Metal
Rulo Çeliku
Albsteel Albsteel Albsteel Albsteel
Albsteel Albsteel Albsteel Albsteel
Sherbimi Kryesor

Qendra e Shërbimit të Metalit Albsteel

Qendra e Shërbimit Albsteel garanton t’u ofrojë klientëve të saj shërbimin më të mirë dhe besueshmëri të lartë. Trajtimi i sipërfaqes së çelikut është një nga shërbimet tona kryesore, i cili është produkt i makinerive gjermane me cilësi të lartë që ofron prodhim të cilësisë së lartë. Mbarimi masiv, teknika me rërë dhe veshja me primer janë proceset që u japin qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi produkteve të çelikut, duke i mbrojtur ato nga korrozioni dhe kushtet e tjera atmosferike.
  • Mbarimi Masiv

  • Teknika e Rërës

  • Veshja me Primer

Albsteel Papmetal Albania Metal
Ndërtojmë Metale Cilësore

Kur punoni me ne, ju fitoni akses në një pasuri njohurish, ekspertizë dhe një përkushtim ndaj inovacionit që do të lartësojë projektet tuaja.