Formimi i së ardhmes së Metaleve
Kudo që Shikon
Çdo gjë që Prek

Një dimension i ri i standardeve të shërbimit në tregun e metaleve

70,000 m²

Hapësira e prodhimit

1,200 m²

Zyrat e administratës

50+

Punonjësit

Historia Jone
Një kompani e njohur në industrinë metalike në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit e specializuar në prodhimin e seksioneve të zbrazëta, llamarinave dhe një gamë të gjerë produktesh që lidhen me ndërtimin, dhe jo vetëm.
Albsteel Papmetal Albania Metal

Fillimi

Gjithçka filloi në fund të viteve 1990 si një biznes tregtimi metalesh.

1990
Albsteel Papmetal Albania Metal

Horizontet në zgjerim

Me një vizion të qartë për të ardhmen dhe kërkime të vazhdueshme për tregjet e Shqipërisë dhe rajonit të Ballkanit, Papmetal bëri një hap të madh përpara duke u bërë një prodhues i seksionit të zbrazët në 2006.

2006
Albsteel Papmetal Albania Metal

Modernizimi dhe Qëndrueshmëria

Kompania vazhdoi të rritej! Papmetal investoi më tej në vitin 2016, duke ndërtuar "Albsteel", një objekt shërbimi i avancuar çeliku që përmban një shumëllojshmëri teknologjish.

2016
Albsteel Papmetal Albania Metal

Sot

Ky zhvillim shënoi fillimin e rrugëtimit tonë për t'u bërë një biznes që synon vetëm rritjen. Krenaria e Papmetal është tashmë Albsteel.

2024
Albsteel Papmetal Albania Metal
Rreth Nesh
Rreth Albsteel: Shaping Tomorrow’s Innovations
Porti kryesor i Shqipërisë, i vendosur në Durrës, është afërsisht 3 kilometra larg Albsteel dhe Papmetal. E themeluar në vitin 2006 si prodhues zyrtar, Albsteel dhe Papmetal është lider në industrinë e prodhimit të seksioneve të zbrazëta dhe fletëve të çelikut. Në tregjet lokale dhe rajonale, biznesi gjithashtu merret me një gamë të gjerë produktesh të tjera çeliku.
Cfare Ofrojme Ne
Çdo hap i procesit tonë të prodhimit është projektuar dhe ekzekutuar me përpikmëri për të siguruar që klientët tanë të marrin produkte metalike me cilësi dhe siguri të pakrahasueshme.
Seksione të zbrazëta

Albsteel u ofron klientëve një përzgjedhje të madhe profilesh tubulare që janë të cilësisë më të lartë dhe plotësojnë standardet CE.

Fletë Çeliku

Teknologjia italiane prodhon fletë të ndryshme çeliku në klasa të nxehta, të ftohta dhe të galvanizuara me katrorë dhe prerje të avancuar.

Profile Çeliku

Ne kemi shumëllojshmëri produktesh si trarët dhe shufrat, të cilat janë të aplikueshme në projekte të ndryshme ndërtimi.

Panele Sanduiç

Panele sanduiç PUR me cilësi të lartë, të cilat kanë një përdorim të gjerë në ndërtimin e strukturave modulare dhe jo vetëm.

Shërbimet

Trajtimi i sipërfaqes së çelikut, duke përdorur teknikën e spërkatjes me rërë me teknologji gjermane të cilësisë së lartë, prerje në gjatësi, prerje etj.

Albsteel Papmetal Albsteel Papmetal
Albsteel Papmetal Albsteel Papmetal

Me një trashëgimi e përsosmërisë që përfshin 20 vjet, ne qëndrojmë si një testament i

Ndërtojmë Metale Cilësore
Kur punoni me ne, ju fitoni akses në një pasuri njohurish, ekspertizës dhe një përkushtim ndaj inovacionit që do të lartësojë projektet tuaja.